Огляд WWE Monday Night Raw 01.01.2024

Вітаю вас, Всесвіт WWE Реслінг! З вами wweUa, і це огляд на перше шоу червоного бренду в 2024 році. Всесвіт WWE зустрічає Новий Рік на Day 1! Щоу включає два титульні матчі, в одному з яких чинний чемпіон світу у важкій вазі Сет Роллінс захищатиметься від Дрю Макінтайра, а в іншому – чемпіонка світу серед жінок Ріа Ріплі відстоюватиме своє золото від Айві Найл, а також матч Беккі, який має багаторічну передісторію. Лінч проти Наї Джакс. Майкл Коул та Уейд Барретт урочисто відкривають шоу, оголошуючи з рингу кард сьогоднішнього випуску. Також вони нагадують нам, що Тріпл Ейч у соцмережах затизерив повернення неназваного колишнього чемпіона до компанії. Беккі Лінч пробирається до рингу для матчу проти Наї Джакс. Нам показують досить тривалий промо-ролик, присвячений історії їхньої ворожнечі.

Беккі Лінч VS Ная Джакс

Ная штовхає Беккі, але Лінч завдає їй удару. Публіка палко підтримує Беккі. Лінч намагається провести некбрейкер із тернбаклів, але Ная ловить її та закидає на плечі. Джкас намагається провести самоан дроп, але отримує від Лінч енцигірі. Ная кричить і ловить Беккі, проводячи їй твердий баді слем. Вона проводить їй сплеш у кут рингу і стрибає на неї, виходячи на елбоу дроп. Лінч серйозно втрачено. Беккі намагається відповідати та завдає ударів. Ная врізається в тернбакли і пропускає ще кілька хороших ударів від Лінч, а також кік з розвороту, але в результаті Джакс все ж таки ловить Лінч у ведмеже захоплення. Беккі вдається обхитрити Наю і звалити її на підлогу. Вона проводить фейсбастер. Лінч намагається провести Нае бексплоудер, але їй не вистачає сил. Лінч виходить на фейсбастер із тернбаклів. Ная намагається вгамувати суперницю, але всі спроби виявляються марними. Лінч забирається на верхній тернбакл і вдало виходить на місл дропкік. Беккі тупцює по Наї і знову намагається провести дропкік з тернбаклів, але промахується. Ная ловить Лінч на самоан дроп. Лінч виривається. Ная хоче провести самоан дроп з тернбаклів, але Беккі контратакує у фліп бомбу! Ная розриває пінфолл брутальним способом, штовхаючи Лінч у тернбакли, внаслідок чого та болісно б'ється про них потилицею. Беккі не губиться і знову завдає Наї ударів, але Ная також збирається з силами і збиває її з ніг баді-блоком. Джакс стрибає на Беккі ліг дропом. Лінч виривається. Беккі виходить на апрон, звідки їй вдається провести Наї пару кіків в голову. Вона забирається на верхній тернбакл, але Ная заважає їй. Лінч стикає Наю і виконує сентон із канатів! Ная збиває Лінч і намагається провести гілотинний ліг дроп, але Лінч відкочується і вона вдаряється п'ятою точкою. Виконавці борються за рингом. Ная готує смертоносний удар кулаком, але промахується і потрапляє їм по рінгпосту. Ная б'є Лінч головою і штовхає у барикади. Вона розбігається, бажаючи розплющити Беккі, але промахується, бо Лінч встигає втекти! Лінч закочується на ринг. Ная встигає розірвати відлік судді. На рингу Лінч проводить ліг дроп з верхнього каната і ловить Наю в Діз-арм-хер! Вона повторює спробу болючого двічі, але Джакс контратакує в пауербомбу! Виконавиці обидві забираються на тернбакли та змагаються там за ініціативу. Беккі намагається вийти на Менхендл Слем з верхнього каната, але Ная чинить опір, піднімає Лінч на плечі і проводить Супер Самоан Дроп! На останніх мілісекундах Лінч вдається вирватися! Ная підтягує Беккі до тернбакл і намагається провести Банзай Дроп, але Лінч не дозволяє їй виконати фінішер. Беккі проводить Нае аперкот і бек хіл-кік. Вона затискає Наю, що стоїть на апроні, між канатами і завдає їй купу ударів. Рефері ледь-ледь відтягує Беккі від Наї. Лінч намагається стрибнути на Наю з верхнього каната, але трапляється на… нищівний удар кулаком! Ная підтягує Лінч тернбаклам і цього разу вже вдало виконує Банзай Дроп. Перемога Наї Джакс!

Переможець: Ная Джакс
Лінч із закривавленим ротом (шкода, правда, що Беккі поспішала з розкушуванням капсули і кров у неї «пішла» ще до удару кулаком від Наї) перебуває у важкому стані і не може до кінця усвідомити свою чисту поразку в матчі проти свого головного ворога. Нам показують, як останні кілька тижнів розвивалася ворожнеча між Коді Роудсом і Шинську Накамурою. Коді Роудс пробирається до рингу, щоб поспілкуватися з глядачами. Він традиційно запитує у них, про що вони хочуть поговорити та каже, що дуже радий стати першою суперзіркою, яка вітає всіх на першому шоу у 2024 році. Людям подобається говорити про свої цілі, і Коді чесно визнає, що він трохи застряг. Коді змушений стояти на місці через Шинську Накамуру. Роудс зазначає, що Накамура - це сила, з якою потрібно зважати на рингу. Після його виконання "Це було в ніч перед Різдвом" він чекав чогось більш витонченого. Він не зациклився на тому, що Накамура сказав про його родину, і не виявився засліплений його туманом. Коді застряг, але це обов'язково має закінчитися. Він має намір дати Накамурі можливість закінчити це сьогодні ввечері. Він просить Накамуру скористатися шансом побризкатися отруйним туманом та отруйними словами, щоб спробувати зупинити Коді та затримати його там, де він є. Тому що він налаштований припинити все це зараз.
Накамура з'являється на Титантроні, кілька разів промовляючи ім'я Коді. Він каже, що ніколи не думав, що йому так легко проникнути в голову Коді і стати автором останнього розділу в його історії. Він прошепотів сюжет йому на вухо і підштовхнув Коді до самого краю. Він засліпив його, щоб він ніколи не зміг побачити кінцівку. Історія Коді не закінчиться сьогодні ввечері. Він дасть "Американському кошмару" ще один тиждень, щоб солодко помріяти. Накамура стане тим, ким ніколи не стати Коді. Він закінчить свою розповідь і до кінця напише свою власну книгу. Накамура затьмарює свою камеру і залишає Коді на рингу розмірковувати над сказаним під звуки своєї музичної теми. Нам показують, як минулого тижня Джей Усо врятував Кофі Клауса від побиття Імперіумом. Після, Кофі Кінгстон та Джей Усо пробираються до рингу для матчу проти Джованні Вінчі та Людвіга Кайзера.

Кофі Кінгстон та Джей Усо VS Імперіум

Вінчі та Кінгстон розпочинають матч. Кінгстон веде у матчі та стрибає на Вінчі сплешем. Кофі промахується клоузлайном і пропускає від Вінчі кроссбаді. Він затискає Кінгстона у кутку. Кайзер забирає таг. Кофі завдає Людвігу кілька ударів, але пропускає удар по корпусу. Кінгстон збиває Вінчі з апрона і підставляє ногу, намагаючись вдарити Кайзера, але Людвіг ловить його за ноги і виписує Кофі ляпас. Кайзер забиває Кофі ногам у кутку рингу. Він кидає Кофі в інший тернбакл, але Кофі балансує на ньому і проводить звідти дропкік. Кінгстон відштовхується від канатів, бажаючи провести ще щось, але Вінчі смикає його за ногу. Імперіум проводять командне комбо, яке змушує Кофі випасти у рінгсайд. Джей обмежується безпорадним співчуттям. Кофі повертають на ринг. Імперіум постійно змінюються тагами, від чого Кінгстон не в змозі повернути ініціативу або прорватися для передачі тага та пропускає прийом за прийомом. Людвіг кидає Кофі в тернбакли і проводить аперкот із розбігу. Кінгстон намагається відбиватися, але Людвіг не дає йому прорватися до Джея для передачі, вистачає за волосся і б'є головою об канвас. Вінчі забирає таг і б'є Кофі горлом об канати. Кінгстон зберігає роль груші для биття у матчі. Кінгстон нарешті абияк відбивається від Вінчі і проводить йому дропкік, коли той стрибає на нього з канатів. Рефері перевіряє стан Вінчі. Джей забирає таг у Кофі, але рефері вирішує зупинити матч. Судячи з усього, Джованні Вінчі травмовано.

Переможець: Кофі Кінгстон та Джей Усо (зупинка матчу)
Кофі та Джей святкують перемогу в матчі, але обидва виглядають однаково втраченими. Нам показують промо-ролик, присвячений Айві Найлу. Айві розповідає, що її завжди вважали аутсайдером, але водночас вона визнає, що їй це подобається. Їй подобається, коли люди сумніваються у ній. Це означає, що стає набагато приємніше, коли вона перевершує всі їхні очікування. Вона намагається щосили щодня, і це призвело її до цього моменту. Коли вона переможе Рію і стане новою чемпіонкою світу серед жінок, всі побачать, що вона – зовсім інша порода. Ми бачимо, як Брати Крід підтримують Айві за лаштунками. Міз пробирається до рингу для проведення MizTV з угрупуванням Судний День як спеціально запрошені гості. Міз вітає всіх з Новим роком та вітає всіх на MizTV. Він запевняє, що все буде гаразд. Він чув про всю ту безліч чуток, які трубять про повернення колишнього чемпіона WWE, і у нього є свої припущення, але поки що він просто хоче запросити своїх гостей. Міз оголошує Судний День. Звучить музична тема "Судного Дня", але потім вона плавно перетікає у музику Р-Труфа, і він пробирається до рингу. Труф хоче знати, "у чому річ". Міз представляє його як найсимпатичнішого учасника Судного Дня. Міз запитує у Труфа, де решта угруповання. Труф каже, що вони були в нього за спиною, і Міз питає, чи не бачить він знову невидимих ​​людей. Труф запитує, чи не тут Малюк Джиммі, на що Міз відповідає, що його не існує. Труф зізнається, що він весь рік чекав, щоб сказати: "Встаньте, щоб привітати Судний день". Міз запитує у Труфа, яка його роль у Судному Дні. Труф відповідає, що має багато ролей у Судному Дні. Сьогодні він займається піаром. Минулого тижня він виконував адміністративну роботу. У них погане резюме, тому він намагається зробити Судний День приємнішим для всіх.
ДжейДі Макдон і Домінік Містеріо з'являються і Джей Ді каже, що це має закінчитися вже сьогодні ввечері. Він запевняє, що нікого з їхнього угрупування не побачать на MizTV. Будинок починає говорити, але натовп заглушує його своїм буканням. Сяк-так він викрикує, що Судний День - найдомінуючіше угруповання. у WWE. Труф вказує на те, що Будинки освистують у його рідному місті. Він також нагадує ДжейДі про матч минулого тижня, за підсумками якого він має більше не перебувати у Судному дні. Міз каже, що Труф висловив гарну думку. Оскільки ДжейДі програв минулого тижня, умова була такою: той, хто програв, залишає Судний день. У зв'язку з цим Міз хоче знати, що ДжейДі тут робить. Дім питає у Міза, чи не хоче він поговорити про невдахи. Будинок нагадує, що Міз провів залишки 2023 року на спині, будучи знищеним Гюнтером. Міз вибачається за те, що 20 000 людей освистують Будинки – у зв'язку з чим він не чує Будинку навіть із мікрофоном у руках. Міз заявляє, що він актуальний як ніколи. Він продовжує йти вперед і створювати моменти, що запам'ятовуються на все життя. Міз каже, що єдине, що він пам'ятає про Будинок з минулого року – це те, що його відшльопав тато, тягала за собою мама та переміг СМ Панк. Хата каже, що з нього вистачить розмов. Вони збираються продовжити серію поразок Міз у командному матчі, в якому… Труф хоче знати, з ким він буде в команді, і Міз нагадує йому, що вони будуть командою. Труф називає матч союзом "Дивних приятелів", і зазначає, що він стежитиме за Будинком та командою разом із Мізом. Від імені Судного Дня Р-Труф заявляє, що вони беруть бій. Міз викидає Макдону клоузлайном за ринг, а Труф обіймає Домініка, який не приймає такого жесту від Правдоруба, вислизаючи в рінгсайд. Після реклами, на нас чекає командний матч «Приголомшливої Правди» проти Макдони і Будинок Дому, що спонтанно возз'єдналася.

Міз та Р-Труф VS Домінік Містеріо та ДжейДі Макдон

Командник, який практично цілком будувався навколо усіляких гегів, пов'язаних із образом Труфа. Макдона та Міз розпочинають матч. ДжейДі завдає кілька добрих ударів, але ветеран швидко перехоплює ініціативу. Він проводить хуріканрану, а потім відтягує Макдон до канатів і віддає таг Р-Труфу. Міз штовхає Макдону в груди, а Труф стрибає на нього ліг дропом. Р-Труф проводить кілька ударів і виходить на корскрю форарм. Він вдало виконує свій таунт із присіданням на шпагат, а потім вдало проводить Макдоне сплеш у кут рингу. Труф забуває, хто його партнер і намагається віддати таг Домініку. Макдон користується такою відсутністю пильності і збиває Труфа клоузлайна з ніг. Труф пропускає 619 від Домініка. Судний День позують під букання фанів. Макдон і Домінік постійно змінюються тагами, домінуючи над Труфом. Все трохи змінюється, коли Міз забирає таг у Р-Труфа. Він вдало відбивається одночасно від Будинку з Макдон і виконує кроссбаді з канатів. Труф знову починає тупити, думаючи, що він є членом Судного Дня. Він стає на місце Домініка, випрошуючи таг у Макдони. Той віддає, не зауважуючи, що там не Домінік. Макдон намагається обдурити Труфа і просить його, щоб він ударив Міза. Міз вислизає з рук Макдони і за підсумком, Р-Труф прикладається не до Міза, а до Макдон. Нарешті, Труф штовхає Макдону до легального Мізу і той проводить коронний Скал Крашінг Фінале. «Приголомшлива правда», незважаючи на всі проблеми із самоідентифікацією у Правдоруба – зуміли вирвати перемогу!

Переможець: Міз та Р-Труф
Ми згадуємо, як Кайден Картер та Катана Чанс виграли жіночі командні титули. Потім, нам показують їхнє святкування у нічному клубі, коли з'являються Челсі Грін та Пайпер Нівен. Пайпер каже їм, що їх не влаштовує наявний розклад. Челсі повідомляє, що вони збираються домовитися про рематч із Ніком Алдісом. Катана і Кайден кажуть, що готові піти на матч-реванш лише через домовленість з Пірсом, а потім виплескують напої в обличчя Челсі. Нам показують ролик, присвячений чинній чемпіонці світу серед жінок – Рії Ріплі. Після цього вона пробирається до рингу для захисту свого золота в матчі проти найбільш багатообіцяючого за останній час новачка - Айві Найл.

Ріа Ріплі VS Айві Найл

Найл і Ріплі вступають у клінч. Ріплі кидає Найл на канвас. Айві намагається підняти Ріплі на плечі, але Рія не дозволяє цьому статися, збиваючи її з ніг і проводячи лоу дпрокик. Айві вдається завдати кілька ударів чемпіонці та провести їй кроссбаді з верхнього тернбаклу. Ріплі швидко приходить до тями і збиває Найл з ніг потужним Біг Бутом. Публіка скандує Let's go Mami, поки та домінує в поєдинку. Найл вдається трохи перехопити ініціативу, коли вона кидає Ріплі на ринг чудово виконаним бек суплекс. Ріплі викочується за ринг, щоб трохи обміркувати тактику. Вона обурена нахабством новачка. Рія повертається на ринг, але промахується клоузлайном та вилітає за ринг. Найл проводить бейсбол слайд. Жінки розпочинають боротьбу в рінгсайді. Ріплі веде у цій боротьбі, після чого піднімає Айві на плечі та кидає тілом на апрон. Ріплі повертає суперницю на ринг і знову домінує. Вона завдає їй жорстких ударів у спину. Ріплі принижує Найл. Айві відповідає ляпасом. Вона намагається боротися, але пропускає удар ногою по обличчю. Ріплі знущається з опонентки, не бажаючи зважати на неї, як на рівній. Вона проводить їй захоплення на плече. Найл виривається і проводить кілька ударів, але Ріє вони – що слону дропина, тому вона майже відразу проводить потужний дропкік, який змушує Найл вилетіти в рінгсайд. Ріплі знову намагається підняти Найл на плечі і кинути на апрон, але вона стрибає з неї і кидає її німецьким суплексом у рінгсайді! Рія повертається на ринг і Найл проводить кілька переконливих ударів, хуріканрану та енцигірі. Найл пропускає кілька ударів від чемпіонки, але вдало виходить на торнадо ДДТ! Жінки змагаються біля стійки рингу, і Рія знову повертає собі ініціативу у матчі, коли охоплює тіло Айві ногами та проводить хедбатт. Ріплі виконує дропкік з тернбаклів. Ріплі хоче добити Найл і вийти на Ріптайд, але Найл не дає цьому здійснитися, проводить Ріплі кік у голову і кидає її готренчем! Ріплі знову збирається, завдає кілька ударів Найл, б'є обличчям об коліно та збиває клоузлайном. Вона кидає її на канвас. Рія штовхає Найл у тернбакли і сідає на них. Ріплі готує суперплекс, але Найл пручається, і виходить на німецький суплекс з тернбаклів! Ріплі ледве розриває утримання, опиняючись на волосині від поразки! Публіка скандує "Це приголомшливо", поки Найл проводить Ріплі удари ногами в груди. Найл стрибає з верхнього каната, але… Ріплі контратакує її хедбаттом! Рія виходить на потужний удар коліном у голову, доводить справу до Ріптайду і вкотре успішно захищає чемпіонство! Хороша спроба від Найл, але її виявилося замало, щоб зупинити Мами!

Переможець: Ріа Ріплі
Після реклами нам обіцяють повернення колишнього чемпіона, приготоване Тріпл Ейчем. Колишнім чемпіоном WWE, якого нам пообіцяли, виявився Джіндер Махал. Першоквітневий жарт цього разу припав на перше січня. Джиндер каже фанатам, що в них вистачає нахабства бути розчарованим його поверненням. Але він – не лише колишній, а й майбутній чемпіон WWE. Тисячі людей змагалися на цьому рингу і п'ятдесят були чемпіонами WWE. І він був частиною цього переліку. Єдине, що його по-справжньому розчаровує, це те, що стало з колись великою нацією Сполучених Штатів. Вона не виглядає єдиною. Ви, люди, ніколи не були такі розділені. Невігластво та дезінформація. Джиндер зазначає, що ця країна була наддержавою, але тепер, на його думку, стала жартом. Джиндер готує взяти він роль об'єднувача. Він вимагає, щоб усі заткнулися та слухали, як це відбуватиметься. Джіндер говорить панджабі. Він каже, що нарешті всі об'єдналися. Подумайте. Ці люди щойно освистали власний національний гімн, зачитаний на панджабі. Махал вважає, що це новий рівень. Його освистують тільки тому, що він виглядає інакше і говорить інакше. Махал зазначає, що на відміну від Залізного Шейху та інших, хто викривав США, він міркує про все з розумом та класом. Джіндер упевнений, що доносить чисту правду. Далі він налаштований говорити на панджабі, розмірковуючи про те, що світ думає про нього. Але ми чуємо знамените "IF YA SMEEEEEL", і бачимо, що Скела пробирається до рингу, перериваючи Махала! Дуейн Джонсон тут!
Скала каже, що у Джіндера сьогодні неприємності. По-перше, він хоче сказати, що Джіндер правий в одному. Він справді не залізний шейх, і Скала може заявляти про це відповідально, тому що він знає і любив залізного шейха. І він готовий був би зіграти його роль, якби він був тут сьогодні ввечері для того, щоб образити Джіндера. Джиндер саркастично зазначає, що Скала чарівним чином з'являється, коли ображають Всесвіт WWE. Скала – чемпіон для всіх вас, ура-патріотичних людей. Джиндер каже, що йому було б соромно за себе і гидко, якби він уявляв цих людей. Скала наполягає на тому, що йому точно не соромно. Він страшенно гордий бути народним чемпіоном. І ще більше він пишається тим, що він американець. Скала дуже радий, що він нарешті повернувся до Сан-Дієго. Скала вважає, що люди освистують Джіндера зовсім не через те, як він виглядає чи розмовляє. Справа зовсім не в тому, що він розмовляє панджабі. Рок радиться з Залізним Шейхом, і той «телеграфує» з неба, що вся річ у тому, що Джиндер – найбільший мудак з-поміж усіх, що коли-небудь ходили цією Божою Землею. Скала каже, що сердитий вираз обличчя, який виявився у Махала - це те, з чим ми знайомі. Вони вже звикли до вираження «відпочиваючих сучої фізіономії». Це обличчя розлютованого мудака. Він питає у Джіндера, чому той увесь час сердиться. Мабуть це тому, що він зовсім нікому не подобається і абсолютно несмішний. Якби Махал був би одним із фільмів Скали, то це явно були б "Рятувальники Малібу". Джиндер каже, що він не дивився "Рятувальників Малібу", але Скала просить його не перебивати. Він перепитує чи насправді він не дивився цей фільм. Махал намагається відповісти, але Скала перериває його однією з улюблених фраз, вигукуючи "ЦЕ НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ". Скала каже, що ця країна не жарт ні для нього, ні для людей у приміщенні, ні для всіх, хто дивиться їхні будинки по телевізору. Махал не може дозволити собі вийти на народний ринг із народним чемпіоном у будівлі та піти безкарним. Звичайно, він міг би стати сучасним махараджею. Але на сьогоднішній день – він лише Перводневий Придурок. Махал називає себе об'єднувачем, але Рок покаже всім, що здатний справжній об'єднувач. Скеля просить скандувати одну частину трибуни "Перводнівний", а іншу - "Придурок". Глядачі йдуть на поводу у Скали і дуже довго скандують ці кричалки на адресу Махала, доки він не зупиняє їх характерним жестом руки. Скала зазначає, що це було дуже весело. Він каже, що якщо Джиндеру так подобається Національний гімн, то він заспіває для нього куплет. Зрештою Махал не витримує стеба Скелі і кидається на нього з кулаками. Скала досить швидко відбивається, завдає ударів і проводить спайнбастер. Він позує перед публікою та виходить на коронний Народний Лікоть. Насамкінець, Скала завдає Джиндеру удару ременем по дупі.
Скала каже, що любить Сан-Дієго і бажає всім щасливого Нового року. Він збирається піти перекусити, і питає, як йому краще вчинити: сісти за столик у барі чи, все-таки стати на чолі СПРАВЖНЬОГО СТОЛУ? Скала відправляє недвозначне послання Роману Рейнсу і дає зрозуміти, що він готовий до бою проти нього. Наталія та Тіган Нокс пробираються до рингу для матчу проти Шейни Бейсзлер та Зої Старк. Переможниці змагатимуться проти новоспечених командних чемпіонок Кейден Картер та Катани Ченс.

Наталія та Тіган Нокс VS Шейна Бейсзлер та Зої Старк

Команда Бейсзлер та Старк досить швидко захопили домінацію, не даючи Наталі прорватися до Тіган для передачі тага. Ця одноманітна картина тривала доти, поки Наталя все ж таки не зуміла відбитися, зіштовхнувши Зої з апрона і відбившись від Шейни. Тіган зайшла на ринг, і бадьоро накульгуючи, почала роздавати кікі та аперкоти. Вона зробила бек сентон Шейне в кут рингу. Тіган проводить сентон з верхнього каната, але через довгу підготовку до пінфолу, Шейна зробила кік-аут. Насамкінець, Шейна викинула Наталю за ринг, і віддала таг Зої. Бейсзлер кидає Тіган німецьким суплексом, а Зої добиває її коронним Z360. Шейна та Зої – нові претендентки на жіночі командні титули!

Переможець: Шейна Бейсзлер та Зої Старк
Дрю Макінтайр пробирається до рингу для матчу проти чинного чемпіона світу у важкій вазі Сета Роллінса з титулом на кону. Нам нагадують, що кілька тижнів тому Дрю Макінтайр травмував Семі Зейна.

Сет Роллінс VS Дрю Макінтайр

Роллінс швидко проводить Біг Бут, але Дрю відповідає чопом та серією ударів. Дрю вивалюється за ринг і Сет виходить за ринг, де бере розбіг і проводить атаку передпліччям зі сталевих сходів. Дрю вистачає Роллінса і б'є його об стіл, а потім кидає на нього. Він піднімає його на Алабаму Слем, але Сет чіпляється за поділ апрона, і шкереберть повертається на ринг через канати. Він намагається вийти на суісайд дайв, але Сет гальмує його і кидає беллі-ту-беллі через голову. Дрю повертає Сета на ринг. Він контролює ринг. Сет пробиває шотландцю кілька чопів у груди, але Дрю кидає його в канати і збиває ударом у груди. Дрю жбурляє Сета по рингу і отримує зауваження від рефері. Він тисне Сету ногою на голову, коли той перебуває поруч із рінгпостом. Роллінс завдає Дрю ударів по голові, коли той стоїть на апроні, але в свою чергу Макінтайр б'є його горлом об канати. Дрю знову починає вести у матчі. Він забиває Сета ударами куркулів. Роллінс встає на ноги і намагається відповідати, але Дрю ловить його в повітрі і проводить приголомшливий тит-е-верл бакбрейкер! Макінтайр закидає Сета на плечі і піднімається на тернбакли, але Роллінс перестрибує через нього. Він намагається провести бакл-бомбу, але його підводить коліно. Сет проводить Дрю хуріканрану, а потім штовхає його в рінгпост, внаслідок чого той врізається в нього плечем і випадає в рінгсайд. Роллінс проводить планчу в рінгсайд, успішно прилітаючи до Дрю. Роллінс і Макінтайр на рингу. Сет готує Стрілу Сокола, але Дрю не дає провести цей прийом. Тим не менш, Сету вдається вийти на Торнадо ДДТ, а потім - на стрибок жаби з верхнього каната! Сет проводить мунсолт з другого каната, але Дрю увертається. Роллінс балансує і приземляється на ноги. Сет і Дрю на тернбаклах, Роллінсу вдається вийти на суперплекс, але на Стрілу Сокола при цьому ... виходить Дрю! Приголомшлива контратака, але її виявляється недостатньо для перемоги. Дрю проводить Сету Алабама Слем. Роллінс знову виживає. Дрю проводить Сету чоп і сідає його на тернбакли. Він додає ще один чоп, починає підготовку до суперплекса, але Сет не дається на кидок. Сет довго пручається, але Дрю таки піднімає чемпіона на плечі і вдало виходить на Білий Шум з тернбаклів! Роллінс знову виривається. Сет приходить до тями, проводить енцигірі і пробиває два кіки. Сет готує Стомп, але Дрю ловить його на подвійний гак і вдало виконує Шок Майбутнього! Дрю розбігається на Клеймор, але Сет ловить його в повітрі і виконує пауербомбу! Дрю виривається. Сет підтягує шотландця до тернбакл і виходить на Фенікс Сплеш, але не потрапляє прийомом. Дрю знову промахується Клеймором, а Сет вдало виходить на Педігрі! Але цього знову замало для перемоги і Дрю виживає! Напружена ситуація виникає на рингу і в цей момент ми чуємо звуки музичної теми Деміана Пріста! Він із валізою в руках і в компанії Домініка пробирається до рингу! Містер Гроші у Банку тут! Поки рефері відволікає свою увагу іншого рефері, Пріст б'є по голові валізою Сета. Дрю виходить за ринг і проводить Клеймор на Прісті та беллі-ту-беллі через голову на Домініці. Він повертається на ринг і проводить Клеймор на чемпіонаті, але його ноги опиняються на канаті! Перемога була неймовірно близька, але полетіла прямо з-під носа! Дрю не може контролювати свої емоції та витягує за ринга. Він явно налаштований на агресивне рішення, тому що починає готувати Томбстоун до столу коментаторів, але… Роллінс оживає, проводить кік у живіт Дрю і вдало виходить на Педігрі на стіл! Сет закочує шотландця назад на ринг та успішно виходить на коронний Стомп. Новий рік починається з ще одного захисту чинного чемпіона світу у важкій вазі!

Переможець: Сет Роллінс
На злих фізіономіях Пріста з Домініком і Роллінсі, що святкує свою перемогу, шоу виходить з ефіру.