Огляд WWE NXT 02.01.2024 - New Year's Evil

NXT починають рік із традиційного спецвипуску New Year's Evil, повз який неможливо пройти, адже два головні титули захищатимуться Іллею Драгуновим та Лайрою Валькірією. Також на шоу відбудеться фінал чоловічого NXT Breakout, а Феллон Хенлі ризикне стати прислугою заради того, щоб помститися Тіффані Стреттон.

Лайра Валькірія VS Блейр Давенпорт
(жіноче чемпіонство NXT)

Матч починається з пошуків дівчатами способу заволодіти ініціативою, і хіраї-гоші Лайри ні до чого не приводить, на відміну від дабл-стопу Давенпорт на шию суперниці. Давенпорт явно націлена таргетити шию, адже вона також проводить некбрейкер і фіксує больовий шию. Однак Валькірія відбивається джобрейкером, потім проводить кроссбоді та коронну комбінацію кіків. Домінація Валькірії переривається тоді, коли вона полізла на 3 канат, і Блей вдалося провести Falcon Arrrow з вершини. Після цього Лайра одразу ж викотилася до рінгсайду. Давенпорт хотіла провести суперниці Камігої про коментаторський стіл, але Валькірія якимось дивом врятувалася, тож претендентка просто розбила стіл своїм коліном. Після цього Блейр вже не могла нормально битися через біль у коліні, тому Лайра забрала впевнену перемогу після Crescent Kick та модифікованого Michinoku Driver.

Переможець: Лайра Валькірія
Лола Вайс вибігає після матчу, щоб використати свій контракт на титульний матч прямо зараз, але в неї з натовпу прилітає удар Тейтум Пакслі. Тейтум побиває Вайс, але ту рятує Електра Лопес. Валькірія допомагає своїй фанатці відбитися від одразу двох дівчат. Келлі Кінкейд знаходиться біля медичного офісу WWE та повідомляє, що лікарі WWE не допустять Іллю Драгунова до матчу за титул NXT сьогодні.

Дрю Гулак, Деймон Кемп і Майлз Борн VS Хоакін Уайлд, Круз Дель Торо та Карліто

Так, саме Карліто стає третім у команді LWO. Торо виграє перевагу для своєї команди, проводячи Гулаку кроссбоді, і Уайлд продовжує так само, проводячи дуже видовищний дайв на всіх трьох суперників у рінгсайд. Чіп шотом Борн допомагає Гулаку перехопити ініціативу, після чого хили на кілька хвилин ізолюють Хоакіна у своєму розі рингу. Коли Карліто нарешті отримує таг, він розносить суперників ларіатами та спайнбастером, однак і сам отримує бекбрейкер від Кемпа. Уайлд розбирається із суперниками на рингу, поки на рингу Карліто передає таг Торо, про який Кемп не підозрював. Таким чином Деймон отримав бекстаббер від Карліто, Phoenix Splash від Круза і був утриманий. Після матчу Карліто плюнув яблуком в обличчя Гулака.

Переможці: Хоакін Уайлд, Круз Дель Торо та Карліто.
Келлі запитує у Трика Вільямса, як йому новина, що титульний матч переноситься. Трик не виглядає засмученим і бажає якнайшвидшого одужання Іллі, адже хоче битися з на 100% готовим Драгуновим. Кармело Хейс продовжує наполягати на тому, що Ілля грається з ними як з дурнями. Раптом з'являється Грейсон Уоллер зі своїм треш-током у стилі "я оригінальний Iron Survivor" та "тепер Мело сайдкік". Хейс нагадав, що трик звільнився від титульного матчу, і йому потрібен суперник сьогодні. Грейсон спочатку відмовився, але коли Мело сказав, що Трік може поставити тайтл-шот на кон, погодився. Чи хотів цього сам Трік – інше питання. Райлі Осборн сидить у класі Чейз У і зачитує промо, що надихає, про те, як може виграти тайтл-шот у сьогоднішньому фіналі Breakout. Так, він андердог у матчі з Обидва Фемі, але вірить у себе і обов'язково додасть своє ім'я до списку великих європейських рестлерів.

Аріана Грейс VS Роксанн Перес

Грейс пропонує суперниці потиск рук, проте потім б'є її по обличчю і змушує цілувати руку. За це Перес б'є її об турнбакл, проводить кроссбаді і мало не перемагає за допомогою згортання. Аріана відбивається кіком та проводить катапульту. Вона домінує ще деякий час, поки Перес не підриває серією з ударів та дропкіку. Вона також проводить аперкот та незабаром переможний Pop Rocks.

Переможець: Роксанн Перес
Після матчу Аріана продовжила щось висловлювати Перес, через що Роксан накинулася на неї з ударами, і з усмішкою на обличчі зафіксувала больовий. Потрібні були додаткові судді щоб зупинити побиття. Через те, що Роксан не слухала головного рефері, він вирішив змінити результат матчу на перемогу Грейс.
Ейва виходить з кабінету Шона Майклза, і її наздоганяє Кінкейд із питанням про її нову роль. Ейва розповіла, що "Уайзмен" Пол Хейман порадив їй стати помічницею Шона Майклза у зв'язку зі зростанням NXT. Вона пропонує свої ідеї, і одна з них – повернення Dusty Classic наступного тижня. Нам показують нарізку протистояння Тіффані Стреттон та Феллон Хенлі. Ніккіта Лайонс наздоганяє побиту Блейр Давенпорт за лаштунками. Вона каже, що могла б напасти зі спини, але вона не така, і дочекається можливості помститися Давенпорту на рингу. Блейр каже, що це дарма, адже на рингу Лайонс не має шансів. Це змушує Ніккіту роздратуватися, але закулісні працівники подбали, щоб бійки не сталося.

Тіффані Среттон VS Феллон Хенлі

Фелон нападає на суперницю заздалегідь і завдає сильного удару. Тим не менш, перед PiP рекламою Тіффані перехоплює ініціативу за допомогою удару голови суперниці про стійку та Alabama Slam на апрон. Після реклами обидві дівчини стикаються з клоузлайнами, і Феллон вдається провести кроссбаді з канатів. Ми також бачимо Crucifix Bomb від неї та спайнбастер від колишньої чемпіонки. Стреттон робить спробу Prettiest Moonsault Ever, але промазує, і Феллон витягає її в рінгсайд. Там Тіффані справляється із суперницею і вистачає стілець. Хенлі не дає себе вдарити, а рефері намагається забрати випорожнення у Тіффані, чим Феллон користується для проведення Shining Wizard.

Переможець: Феллон Хенлі
Після матчу Хенлі кидає рушник на підлогу та змушує Тіффані підняти його. Берон Корбін підходить до Брона Бреккер і прямо говорить, що з них вийшла б чудова команда на Dusty Classic. Бреккер спочатку сміється з відчаю Корбіна, але потім Берон наводить переконливі аргументи: по-перше, ніхто більше не хоче виступати у команді з таким мудаком як Бреккер, а по-друге, разом вони зможуть абсолютно домінувати у турнірі. Брон сказав, що його команда в лисому хлопцю на підхваті може вийти гарною і запропонував зустрітися за тиждень. Обидва Фемі зачитують своє промо перед фіналом. Він каже, що ім'я "Обидва" на його батьківщині в Нігерії дають лише тим, хто має незаперечну силу. Райлі Осборн звалиться в нього під ногами. Кора Джейд підходить до групи рестлерш у роздягальні і каже Джіджі Долін, що та сидить на її місці. Долин саркастично перепрошує, і каже, що Кора не повинна чекати поваги до свого особистого простору після того, як вчинила з Кармен Петровчі. Рідж Холланд дає інтерв'ю Сарі Шрайбер про весь свій шлях до створення Brawling Brutes та повернення на NXT. Наприкінці його запитують, ким хоче запам'ятатися на NXT. Рідж сказав, що хоче бути добрим батьком і рестлером, якого поважають, а не монстром. Тому він пройде через весь ростер у пошуках спокути. Тіа Хеїл наздоганяє Райлі Осборна шляхом на ринг і бажає йому успіху. Райлі дякує і дає їй п'ять, що залишає Хеїл у захваті.

Обидва Фемі VS Райлі Осборн
(Фінал NXT Breakout)

Райлі починає матч зі спритного інзигірі. Обидва перехоплюють ініціативу, викидаючи суперника через канат. Шалена підтримка Тії Хеїл на трибуні лише відволікає Осборна, і він отримує потужний ларіат на апроні. Після PiP реклами Обидва тримає суперника у берхазі та проводить бекбрейкер. Лише через три хвилини Райлі вдалося ухилитися від гарпуна в кут рингу і провести хуріканрану. Ми бачимо лег-ларіат від Райлі, і він нарешті-то піднімається на верхній канат для шутингу старого преса, але Обидва приймає його на коліна і робить кілька божевільних кидків. Наприкінці гігант проводить бомбу та перемагає.

Переможець: Обидва Фемі
Люсьєн Прайс та Бронко Німа зачитують промо про свою суміш сили та швидкості. Вони прийшли з вулиць та наступного тижня мають намір виграти командні титули. Келлі Кінкейд запитує про дружбу Ізі Дейм та Кіани Джеймс. Іззі схвильована співпрацею з такою розумною рестлеркою як Кіана, а Джеймс каже, що в рестлінгу зазвичай або заробляють гроші, або наживають друзів, але обравши Іззі, вона досягла успіху в обох стежках. У 2024 всі дізнаються про Ізі Дейм. Мело все ще не може зрозуміти, чому Трік хоче боротися зі здоровим Драгуновим замість того, щоб просто стати чемпіоном. Йому не потрібно шахраювати і не потрібна допомога Хейса в рінгсайді. Він хоче, щоб Мело поважав його вибір. Тіа та Джесі Джейн засмучені поразкою Райлі Осборна, думаючи як його втішити. До них підходять Андре Чейз і Дьюк Хадсон, які горді новим талантом Чейз У, але час подумати про Dusty Classic, і там університет представлятимуть вони з Дьюком. Джейн каже, що досить з Андре Рестлінг. Його університет на дні, і йому треба думати лише про це. Райлі чудово виявив себе і більше заслуговує бути в команді з Дьюком на турнірі. Джесі ж тим часом здійснить свій план відновлення університету. Тейтум Пакслі за лаштунками підходить до втомленої Лайри Валькірії, яка явно побоюється сталкершу. Пакслі вітає Лайру і каже, що доки вона чемпіонка, у світі все нормально. Аксіом і Натан Фрейзер спілкувалися з приводу своєї майбутньої участі в Dusty Classic, і Натан був явно зарозумілий по відношенню до командного дивізіону. До них підходять Малік Блейд та Едріс Енофе. Вони обіцяють відстояти честь командного дивізіону проти такої випадкової команди як Натан та Аксіом. Фрейзер знову незадоволений, що Аксіом не попередив його про людей за спиною, коли він каже гидоті про них. По ходу сегмента на задньому плані сумував Брукс Дженсен, який більше не має командного партнера. Інтерв'юер ловить Тоні Д'Анджело, Стекса Лоренцо та їхню дівчину-менеджера на парковці. Вони кажуть, що настав час уявити дівчину. Її звуть Адріана Ріццо. Стекс відчиняє машину дона, і з багажника вилазить Джо Гейсі. Він каже, що лежав там дві години, плескає Тоні по плечу і тікає.

Грейсон Уоллер VS Трик Вільямс

Глядачі чантять "Woop dat Trick", а Грейсон затикає їх ударом в обличчя суперника. Трик відповідає дропкіком та трьома бодіслемами. Уоллер бере перерву в рінгсайді, і це допомагає йому встановити домінацію перед рекламою PiP. Ми бачимо видовищний дабл стомп від Воллера в шию суперника. Далі він активно таргетить спину, фіксуючи Boston Crab. На решту суперника Вільямс відповідає серією ударів і флепджеком. При цьому фейс продовжує отримувати страйки у відповідь, але, опинившись на канатах, він робить Bookend. Грейсон виходить у рінгсайд і знаходить момент для коронного Rolling Flatliner, але це лише утримання до двох. Після цього Трик ухиляється від елбоу-дропа і проводить некбрейкер. Залишається лише фінішер, але навіщось до рингу вибігає Кармело Хейс і починає щось Вільямсу розповідати. Грейсон тим часом сміється в рінгсайді, але поряд з ним з'являється Кевін Оуенс, який відважує панч і відправляє на ринг прямо під Flash Knee Вільямса. 1… 2… 3! Трик переміг, але Мело не виглядає задоволеним, хоча пізніше начебто аплодував йому.

Переможець: Трик Вільямс